Paardrijden en Grondwerk

Vind echte samenwerking tussen jou en je paard

Tijdens een grondwerk- of paardrijles werken we samen naar de perfecte samenwerking en harmonie tussen jou en je paard. Samen met je paard maak ik je bewust en zoeken we naar hoe het werk beter kan.  Je paard is hierbij je spiegel. Door middel van de taal van je paard en het leren luisteren naar je gevoel kun je na een les zelfstandig verder.

 

We behandelen wat op dit moment het belangrijkst is. Ik hoor van jou waar je op dit moment met je paard tegen aan loopt. Vervolgens ga ik kijken wat jij en je paard aangeven. Wat gaat goed en wat kan er beter. Hoe bewegen jullie, hoe is jullie gezamenlijke balans?  Zijn je paard en jij stress vrij en zo nee waar zit dit dan in?  Hoe is jullie communicatie, jullie houding ten opzichte van elkaar?

 

Ik check volgens verschillende methodieken, onder andere volgens de methodiek van Akasha rijkunst, natural horsemanship, de biomechanica van het paard en mijn intuïtie. Van ontspanning naar aanspanning met passende energie is hierbij de basis.

 

Of je nu Engels, Western, spring- of vrijetijdsruiter bent, voor alle disciplines geldt dat je paard je spiegelt in je houding en balans. Voor alle disciplines geldt dat ik samen met jou en je paard op zoek ga naar bewustwording en jullie ultieme balans.

 

Heb je geen paard ter beschikking? Informeer naar de mogelijkheden passend bij jouw wensen. 

Wil je meer weten over paardrijden & grondwerk? Neem dan contact op.