Anne-Levien

Voor mens & dier

Als dierenvriend en mensgericht persoon werk ik zowel analytisch, theoretisch als op basis van mijn gevoel. Als kind al betrokken bij mens en dier besloot ik HBO- verpleegkunde te gaan studeren. Ik was (en ben) vooral geïnteresseerd in  de psyche van de mens. Na een aantal jaar in de verslavingszorg gewerkt te hebben startte ik met mijn échte droom: het werken met mensen en dieren gecombineerd.

 

Na de Orun basis opleiding volgde ik Akasha rijkunst waarna ik mij specialiseerde in houding en zit op en naast het paard (W.O.W. Zitcoach). Verdere verdieping volgde ik bij diverse aanbieders waarbij Dressage Naturaly (waar gewerkt wordt op basis van principes van natural horsemanship) een vervolg dimensie geeft in mijn grondwerk- & paardrijlessen. Een opleiding intuïtief werk maakte mijn pakket nog vollediger. Als coach werk ik oplossingsgericht, motiverend en vooral Effortless (www.effortlesscoaching.nl). Ik werk op basis van de kwantumfysica en de nieuwe biologie (Candace Perth, Bruce Lipton).  Door middel van mijn co-active coaching skills volg ik jou als klant zowel tijdens de les of coaching als daar buiten. Omdat ik hou van studeren zal ik door blijven ontwikkelen in groei en ontplooiing.

 

Bij Anne-Levien voor mens en dier kom je als je terug wilt naar jouw basis, leren en leven vanuit je originele zelf en dat van je dier. Zowel fysiek als emotioneel. We doen samen oefeningen om weer te leren - en durven - voelen. Praktisch betekend dit dat we kunnen we werken aan de volgende vragen:

  • Mijn paard loopt niet in balans, wat te doen?
  • Ik ben altijd zo moe en heb het gevoel de dag niet aan te kunnen, ik zou dit zo graag anders willen.
  • Ik wil graag buitenritten maken met mijn paard maar ervaar geen ontspanning, hoe kunnen we wel ontspannen op buitenrit?
  • Mijn dier valt af, is er iets aan de hand?
  • Ik raak het overzicht kwijt in het dagelijks leven, hoe kan dit anders?
  • Er is onrust in mijn gezin, wat kan ik hierin veranderen?
  • Ik wil meer verbinding voelen met mijn partner, familie, paard, omgeving.
  • Ik heb geen plezier in mijn werk maar weet niet hoe ik hier uit kan stappen of wat ik dan doen om dit te veranderen.

Door middel van samenwerking en passende communicatie  kan groei voor en door mens en dier ontstaan.  Groei op psychisch, emotioneel en/of  fysiek vlak. Door te luisteren, kijken en voelen help ik jou jouw antwoorden te vinden. Zowel binnen het natuurlijk welzijn als tijdens het werken met paarden.