Samenwerking

Marjolijn voor mens en dier

Al jaren werken Marjolijn van Veerco en ik samen met paarden. Marjolijn ontmoette ik als lesklant in een van mijn groepslessen op de manege waar ik les gaf. Later werd zij een van de vrijwilligers, waarbij zij onder andere de zorg had voor een van de paarden, zowel fysiek al mentaal. Gaandeweg leerde Marjolijn dat een holistisch kijk uitgebreid met intuïtie een nog groter beeld geeft van het wezen paard. Inmiddels zijn Marjolijn en ik al een aantal jaar collega's, zowel in ons mensen als paardenwerk. De kers op de room voor ons beide is de uitbreiding welke we sinds augustus 2020 zijn aangegaan, een geïntegreerde samenwerking binnen onze bedrijven. Marjolijn stelt zichzelf voor:

 

 

Marjolijn

 
Ik ben een paardenliefhebber in hart en nieren en een echt mensen mens.  Van kleins af aan waren paarden al mijn grote liefde en door de jaren heen heb ik mijn kennis en kunde op dit gebied enorm verbreed. In 2010 heb ik mijn SPH Diploma gehaald (tegenwoordig Social Work).  Bij meerdere werkgevers heb ik hierdoor mens en dier kunnen combineren.  Toch wilde ik voor paard en mens meer kunnen betekenen en zo ben ik op 1-1-2021 begonnen met mijn eigen bedrijf. 

Na het afronden van mijn Orun 3 Freestyle Instructeursdiploma  heb ik verschillende cursussen aromatherapie voor paarden gevolgd, heb ik bij Horsecomplete alle fases voor het uitmeten voor kruiden en voeding op maat gevolgd en ben ik net begonnen met de opleiding acupressuur voor paarden. Door mijn leergierige karakter zal ik mijzelf blijven ontwikkelen omwille van paard en mens. 

Vanuit een holistisch benadering wordt er zowel naar het fysieke als het mentale aspect gekeken van het paard en de mens. Intuïtie, intentie, communicatie, gevoel, en biomechanica  zijn de hoofdaspecten in mijn benadering. 

Heb jij een “missing” link bij je paard op gebied van gezondheid, voeding of training dan kijk ik graag samen met je mee. 
Waar kun je hierbij aan denken:
 - Harmonie vinden in het werken  tussen eigenaar en paard op de grond en onder het zadel.
 - Hoe krijg ik mijn paard in balans?
 - Paarden die problemen hebben welke voedingsgerelateerd zijn. ( bultjes op de huid, eczeem, gewrichtsklachten, te dunne of juist te dikke paarden). 

Voor  informatie over mijn diensten zie Veerco.